מתכון מתפריט המנות של מסעדת "Campania ביסטרו" ר"ג (כשר גלאט) בניצוחו של השף והיועץ הקולינארי גיא פרץ.
מתכון מתפריט המנות של מסעדת "Campania ביסטרו" ר"ג (כשר גלאט) בניצוחו של השף והיועץ הקולינארי גיא פרץ.
ול אחד מתאים ל 2-3 סועדים כמנה ראשונה.
מצרכים לרול:
50 גרם טונה אדומה טרייה
50 גרם סלמון טרי
1 אצת נורי
אופן הכנה:
* פורסים את הדגים לרצועות (יש להקפיד על דג טרי ומוצק)
* מרטיבים קלות את האצה ומניחים על מחצלת לגלגול סושי.
* מניחים את רצועות הטונה ומגלגלים חצי סיבוב.
* מניחים את רצועות הסלמון ומסיימים את הגלגול בהידוק הרול.
* טובלים בטמפורה ומטגנים בשמן עמוק כ 3 דקות.
ירקות פריכים:
1 קישוא
1 פלפל אדום.
1-2 גזרים.
2 ס"מ קוביית ג'ינג'ר.
אופן ההכנה:
* קולפים את הגזרים ופורסים לפרוסות.
* פורסים גם את הקישואים והפלפל.
* קולפים את הג'ינג'ר ופורסים דק מאוד.
* טובלים את הירקות בטמפורה ומטגנים בשמן עמוק כ 2 דקות.
להכנת טמפורה:
מצרכים:
כוס בירה (כ 180 מ"ל)
חצי כוס מי סודה
75 גרם קמח
25 גרם קורנפלור
כפית אורגנו יבש
כפית פפריקה
חלמון אחד
חצי כפית אבקת סוכר
קורט מלח
קורט פלפל שאטה
אופן הכנה:
מערבבים את כל המרכיבים למסה אחידה (במידה והמסה סמיכה יש לדלל במעט מים)
קרם וואסבי סגול:
מצרכים:
250 גרם מיונז
100 גרם חזרת אדומה
כפית רוטב סויה
שן שום כתושה.
אופן הכנה:
טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק ואחיד
הרכבת המנה:
* על צלחת ארוכה וצרה יש למרוח מעט מרוטב הווסאבי.
* את הרול יש לפרוס לכ 8 פרוסות
* להניח את הפרוסות לאורך הצלחת. כאשר בצד אחד מונחים הירקות הפריכים ובצד השני קערית עם רוטב סויה.