לקראת חג השבועות היועץ הקולינארי של "פסטה נונה"- השף בועז קויטנר מכין מתכון מיוחד ופשוט להכנה: רביולי גבינת עזים ברוטב 4 גבינות ובזיליקום
לקראת חג השבועות היועץ הקולינארי של "פסטה נונה"- השף בועז קויטנר מכין מתכון מיוחד ופשוט להכנה: רביולי גבינת עזים ברוטב 4 גבינות ובזיליקום
מצרכים:
1 חב' רביולי גבינת עזים "פסטה נונה"
1 שקית רוטב 4 גבינות "פסטה נונה"
50 גרם גבינות פיקורינו מגורדת
20 גר' עלי בזיליקום קצוצים
1 כפית וודקה
אופן ההכנה:
* לבשל את הרביולי לפי הוראות היצרן. לסנן.
* לחמם במחבת רוטב 4 גבינות עד רתיחה, להוסיף וודקה, לבשל כ-2 דקות, להוסיף את הרביולי ולבשל יחד כדקה. להוריד מהאש, לפזר גבינת פיקורינו ועלי בזיליקום ולהגיש חם.