מתכון לחג שבועות באדיבות שטראוס: רביולי גבינה ברוטב שמן זית ועגבניות מיובשות
מתכון לחג שבועות : רביולי גבינה ברוטב שמן זית ועגבניות מיובשות
חומרים ל-3 מנות
* 1 חבילת רביולי גבינה של שטראוס מבושל לפי ההוראות (המפורטות ע"ג האריזה)
* 3 כפות שמן זית
* 5 עגבניות מיובשות קצוצות
* 2 שיני שום כתושות
* חופן עלי בזיליקום שלמים
* מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
* במחבת עם מעט שמן זית מוסיפים שום ועגבניות מיובשות, מחממים על אש נמוכה (לא להשחים את השום יותר מדי).
* מוסיפים את מיץ הלימון ואת הרביולי המבושל, מערבבים היטב, מוסיפים את הבזיליקום ומגישים.
טיפ: לארוחה גדולה יותר ולהעשרת הטעם ניתן להוסיף חבילת רביולי גבינת עיזים של שטראוס
המתכון באדיבות שטראוס.