המותג מאסטר שף מציג מתכון לקנולי מטוגן, לאירוח מושלם או לארוחה חלבית מפנקת שתשאיר לכם טעם של עוד..
המותג מאסטר שף מציג מתכון לקנולי מטוגן, לאירוח מושלם או לארוחה חלבית מפנקת שתשאיר לכם טעם של עוד..
חומרים ל-4-6 מנות:
6 גלילי קנלוני
למלית:
250 גרם ריקוטה (או טוב טעם)
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
1 ביצה
מלח ופלפל
לציפוי:
1 כוס קמח מאסטר שף
2 ביצים טרופות
1 כוס פירורי לחם מוזהבים מאסטר שף
להגשה: פסטו איטלקי מאסטר שף, פסטו עם עגבניות ובזיליקום מאסטר שף
- מערבבים את הגבינות עם ביצה, מלח ופלפל.
- מבשלים את גלילי הקנלוני במי מלח רותחים 4 דקות. מוציאים בכף מחוררת ומצננים.
- לגלילים קטנים יותר- מומלץ לחצות את הגלילים לשניים. (לא חובה)
- ממלאים בתערובת הגבינות ומקררים.
- מכינים 3 קעריות עם קמח, ביצים ופירורי לחם. טובלים בקמח, בביצה ומצפים בפירורי לחם. עד שלב זה אפשר להכין מראש.
- ממש לפני ההגשה: מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים 2-3 דקות עד להזהבה.