מותג השוקולד השוויצרי "לינדט", מציע מתכון כשר לפסח של מוס סטרטצ'לה, מוס שוקולד לבן עם שבבי קקאו, מתכון קל להכנה של מוס שוקולד איכותי במרקם קליל ואוורירי, שקשה לעמוד בפניו ומהווה שדרוג מושלם לכל ארוחה חגיגית.
מותג השוקולד השוויצרי "לינדט", מציע מתכון כשר לפסח של מוס סטרטצ'לה, מוס שוקולד לבן עם שבבי קקאו, מתכון קל להכנה של מוס שוקולד איכותי במרקם קליל ואוורירי, שקשה לעמוד בפניו ומהווה שדרוג מושלם לכל ארוחה חגיגית.
המצרכים ל- 8-10 מנות :
100 גרם לינדט אקסלנס לבן וניל, קצוץ.
100 גרם לינדט אקסלנס %85 קקאו, קצוץ.
3 כפות תמצית רום מקורמיק.
2 כוסות שמנת מתוקה
4 ביצים טריות
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד הלבן בקערה מעל סיר עם מים (בן מארי) ומוסיפים את הרום, מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים מעט מים חמים אם התערובת נדבקת לסיר.
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת ומכניסים למקרר.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים.
מוסיפים את השוקולד הלבן לתוך הקערה עם החלבונים ומערבבים הכול ביחד.
לאחר מכן, מוסיפים את השמנת ואת השוקולד 85% קקאו הקצוץ.
מעבירים את התערובת לקערה או כוסות אישיות ומכסים בניילון נצמד.
מכניסים למקרר ל- 6 שעות או למשך לילה שלם.