המתכון באדיבות חברת ברילה– יצרנית הפסטה האיטלקית
המתכון באדיבות חברת ברילה– יצרנית הפסטה האיטלקית
החומרים:
1 חב' פפרדלה-ברילה
1 קובייה גבינה בולגרית
10 יח' עלי גפן
½ כפית פלפל
4 ביצים
20 יח' זיתי קלמטה מגולענים
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות שעל גבי האריזה , במקביל מגררים את הגבינה הבולגרית, מערבבים יחדיו פסטה, גבינה בולגרית , זיתי קלמטה, ביצים, פלפל וממלאים את עלי הגפן, מניחים הכל בתבנית מחופה בנייר אפיה ואופים בתנור בחום- 120-100 מעלות ל- 4 שעות לפחות