פסטייה גבינות מרעננות
אנו גאים לשתף לכם מתכון למנת גורמה מרשת בתי הקפה גרג – פסטייה גבינות 😛
מנה המשלבת רכות וקריספיות, רעננות של טעמים במגוון של גבינות במיוחד לערבי הקיץ !
מתכון לפסטייה גבינות – כמות ל-10 רולים
מצרכים למילוי :
20 גרם שמן זית
60 גרם בצל קצוץ
50 גרם פטריות קצוצות
50 גרם גבינת צ'דר
50 גרם פטה 5%
100 גרם מוצרלה וצהובה
20 גרם חמוציות
20 גרם פטרוזיליה
1 כפית שטוחה קינמון
1 כפית שטוחה כמון
1 כף סילאן
עטיפה:
10 יחידות עלי סיגר
"דבק" עשוי מקמח ומים
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל והפטריות בשמן הזית, לערבב בקערה את כל הרכיבים עם הבצל והפטריות המטוגנות, לקרר היטב את המילוי. לחמם תנור ל-220 מעלות.
לשים 40 גרם מילוי על עלה סיגר בחלק הקרוב אליך, לרוחב כל העלה עד 2 ס"מ מהקצה. לגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח/מים. למרוח בשמן זית את הרולים, לפזר עליהם מעט סומסום ולהכניס את הרולים לתנור למשך כרבע שעה עד שמשחימים.
לעיטור המנה מומלץ לזלף טחינה/סילאן לפי הטעם.
צילום: אלעד גוטמן
בתאבון 😎