מאת שמרית גולדברג צפדיה- שפית הבית של ניופאן גורמה
מאת שמרית גולדברג צפדיה- שפית הבית של ניופאן גורמה
מצרכים:
4 ביצים
2 כוסות חלב
100 גר' חמאה מומסת
1/2 כוס סוכר
3 כוסות קמח
4 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
תרסיס שמן לשימון
אופן ההכנה:
- טורפים את הביצים, החלב, החמאה המומסת והסוכר בקערת המיקסר עם וו הקצפה למשך 2 דק'.
- בקערה נפרדת מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח, ומוסיפים לתערובת שבקערת המיקסר. מערבבים רק עד קבלת מסה אחידה.
- יוצקים 2 כפות מהבלילה למחבת הפנקייק בעזרת מצקת. כאשר נוצרות בועות הופכים ומטגנים עוד כחצי דקה, מוציאים ומגישים עם רוטב שוקולד, מייפל, או מה שאוהבים.