עלי גפן ממולאים בטונה באדיבות טונה סטארקיסט
עלי גפן ממולאים בטונה באדיבות טונה סטארקיסט
מצרכים להכנת 6 עלי גפן ממולאים
1 קופסא טונה בשמן/ במים
6 עלי גפן טריים
1 כף מיץ לימון טרי
חופן תערובת עשבי תיבול טריים: פטרוזיליה, עירית ושמיר, קצוצים דק.
מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם
אופן ההכנה
* בקערה מפוררים את נתחי הטונה, מוסיפים את מיץ הלימון, עשבי התיבול, המלח והפלפל.
* מערבבים היטב.
* בעזרת כפית ממלאים את עלי הגפן בתערובת הטונה, מגלגלים ומקפלים.