נשאר לכם חרוסת מליל הסדר ? קבלו מתכון חגיגי ומיוחד לשימוש נוסף בחרוסת שנותרה: "עוף במעדן חרוסת"
נשאר לכם חרוסת מליל הסדר ? קבלו מתכון חגיגי ומיוחד לשימוש נוסף בחרוסת שנותרה: "עוף במעדן חרוסת"
מצרכים:
1 ק"ג עוף מחולק
3 כפות מעדן חרוסת
1/2 כוס יין (או 1/2 כוס מים אם נוהגים..)
אופן ההכנה:
* מחממים תנור ל-180 מעלות
* מסדרים את חלקי העוף בתבנית האפייה
* אופים את העוף בתנור לכ- 40 דקות
* מוציאים את התבנית בזהירות
* מוזגים את החרוסת והיין על העוף
* אופים עוד כ- 15 דקות
* מסדרים בקערת הגשה ומגישים לשולחן.
המתכון באדיבות "קסם המדבר" המתמחה בייצור מוצרים להעשרת הבישול הביתי