המתכון באדיבות אורית מורן biss of cake יריד האוכל של דיזנגוף סנטר.
המתכון באדיבות אורית מורן biss of cake יריד האוכל של דיזנגוף סנטר.
המצרכים:
תבנית בקוטר 24.
3 מיכלי שמנת מתוקה
300 גר' שוקולד מריר
100 גר' נשיקות שבורות
100 גר' בוטנים קצוצים
¾ כוס חמאת בוטנים
אופן ההכנה:
* מקציפים ½ 2 מיכלי שמנת. ממיסים את השוקולד עם חצי המיכל הנותר של השמנת.
* מוסיפים 1/3 מהקצפת וחצי משברי הנשיקות.
* על תבנית משומנת מורחים את תערובת השוקולד והשמנת ומפזרים מעט שברי בוטנים.
* לשליש נוסף מהשמנת המוקצפת מוסיפים את חמאת הבוטנים ושאר שברי העוגיות.
* מורחים שכבה שניה מעל השוקולד ומפזרים עוד מעט שברי בוטנים.
* את השמנת שנותרה מורחים מעל ומפזרים את שאר שברי הבוטנים.
* מקפיאים כ- 6 שעות. מוציאים כרבע שעה לפני ההגשה.