לכבוד ראש השנה, תבליני מימון מציעה מתכונים טעימים וקלים להכנה: עגבניות ממולאות בעשבי תיבול
לכבוד ראש השנה, תבליני מימון מציעה מתכונים טעימים וקלים להכנה: עגבניות ממולאות בעשבי תיבול
החומרים:
6 עגבניות
2 כפות פטרוזיליה מיובשת
2 כפות שמיר מיובש
2 בצל ירוק (החלק הירוק בלבד)
1/4 כפית קינמון
1/4 כפית פפריקה מתוקה
1/3 כוס פירורי לחם
3 שיני שום כתושות
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. חותכים עגבנייה לחצי (לרוחב), מסירים את התוך והופכים את העגבניות על מגבת נייר, לניקוז נוזלים.
2. שמים את תוך העגבנייה במסננת, לניקוז הנוזלים למשל כ-20 דקות. מעבירים את התוך למעבד מזון ומפעילים. מוסיפים פטרוזיליה, שמיר, בצל ירוק ושום.
3. מוסיפים את פירורי הלחם וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת מוצקה למדי
4. מוסיפים את התבלינים והשמן מערבבים שוב.
5. מכניסים לתנור ל-20-30 דקות, בחום בינוני-גבוה (180 מעלות)