מתכון לחג שבועות באדיבות שטראוס: סלט קצוץ בעשבי תיבול, נענע, מיץ רימונים עם גבינת קוטג'
מתכון לחג שבועות: סלט קצוץ בעשבי תיבול, נענע, מיץ רימונים עם גבינת קוטג'
החומרים ל-6 מנות
* 2 מלפפונים קצוצים בקליפתם
* 3 עגבניות קצוצות
* 1 בצל סגול קצוץ
* 1/2 פלפל מכל צבע קצוץ
* 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
* כף נענע קצוצה
* כף מיץ רימונים
* 2 כפות שמן זית
* 1 גביע קוטג'
* מלח, פלפל
אופן ההכנה:
* מניחים בקערה מלפפון, עגבנייה, פלפל, בצל, נענע, פטרוזיליה, מיץ רימונים ושמן זית. מתבלים עם מלח ופלפל ומערבבים.
* מעבירים לקערת הגשה ומעל מניחים את הקוטג'.
טיפ: ניתן להגיש את הסלט כמנה אישית בקערת זכוכית לצד המנה העיקרית.
המתכון באדיבות שטראוס.