מתכון לסלט קינואה.
באדיבות VIM קפה מאת השף יקי בביץ'.
מתכון לסלט קינואה.
באדיבות VIM קפה מאת השף יקי בביץ'.
סלט קינואה (4 מנות)מנה 300 גרם
1.2 ק"ג קינואה מבושלת – כוס וחצי
160 גרם סלרי אמריקאי פרוס – 4 כפות
160 גרם קשיו קלוי – חופן
200 גרם חמוציות- חופן
60 גרם פטרונענע –מיקס של נענע ופטרוזיליה – 2 כפות ( כף נענע וכף פטרוזיליה)
15 גרם רוקט – 1 כף
60 מ"ל מיץ לימון- 2 כפות
50 מ"ל שמן זית – 2 כפות
250 גרם קוביות אגס- 2 אגסים גדולים
אופן ההכנה:
* לבשל קינואה במים רותחים 8 דקות (עד שנפתחת) ולקרר תחת מים.
* לערבב את כל המרכיבים סמוך למועד ההגשה.