סלט פילה טונה מעושנת עם אבוקדו ופלחי תפוז
מתכון מאת השפית: איילת אור. באדיבות חברת טונה סטארקיסט
סלט פילה טונה מעושנת עם אבוקדו ופלחי תפוז
מתכון מאת השפית: איילת אור. באדיבות חברת טונה סטארקיסט
מצרכים
1 קופסא פילה טונה מעושנת, מסונן חתוך לקוביות
1 אבוקדו בשל אך מוצק, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ על 2 ס"מ
פלחי תפוז מתפוז אחד
2 כפות בוטנים קלויים מלוחים קצוצים
חופן עלי בייבי טריים שטופים
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ תפוז טרי
מעט מלח
1 כף קצח לקישוט
אופן ההכנה:
בקערת ערבוב להניח את כל המרכיבים מלבד שמן הזית והלימון, חשוב לערבב בעדינות (לא למעוך), לתבל ולהניח בקערה הגשה.