מתכון מתפריט המנות של מסעדת " Campania ביסטרו" ר"ג (כשר גלאט) בניצוחו של השף והיועץ הקולינארי גיא פרץ.

מצרכים:
250 גרם חסה ערבית – שטופה וקרועה לחתיכות גסות.
50 גרם גבינת פרמזן מגורדת.
חצי בצל סגול – פרוס לפרוסות.

רוטב איולי שום:

מצרכים:
100 גרם מיונז
כף וחצי שום כתוש
כפית חרדל גרגרים
חצי לימון סחוט
4 צלפים
כפית כוסברה קצוצה

אופן הכנה:
טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון למסה חלקה ואחידה, במידת הצורך מדללים במעט מים
קרוטוני פוקאצ'ה:

מצרכים:
1 ג'בטה
2 שיני שום כתוש
1 כף אורגנו יבש
2 כפות שמן זית.

אופן ההכנה:
פורסים את הג'בטה לקוביות קטנות ומניחים בקערה.
בכלי נפרד – מערבבים שום כתוש,אורגנו יבש ושמן זית.
שופכים את התערובת על קוביות הג'בטה ומערבבים.
מפזרים בתבנית מתכת.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות ל משך כ 10-15 דקות.

הרכבת המנה:
בכלי הגשה – מערבבים את החסה ,קרוטונים וחצי מכמות הפרמזן יחד עם הרוטב
מפזרים את הפרמזן שנותר מלמעלה יחד עם טבעות בצל סגול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *