חברת כרמית חולקת מתכון קל להכנת קוקטיילים
חברת כרמית חולקת מתכון קל להכנת קוקטיילים
קוקטייל שוקולד לבן ורום- 2 כוסות:
מרכיבים:
80 מ"ל שמנת מתוקה
30 גר' שוקולד לבן 'אגו'
40 מ"ל רום לבן
גרידת תפוז מתפוז אחד
קוביות קרח
אופן הכנה:
לחמם את השמנת במיקרו 40-60 שניות, לשפוך את השמנת החמה על השוקולד הלבן, להמתין מספר דקות ולערבב עד להמסה מלאה של השוקולד.
להעביר את התערובת לבלנדר, להוסיף את הרום הלבן, גרידת התפוז וקוביות הקרח, ולהפעיל את הבלנדר בעוצמה חזקה, לסנן ולמזוג לכוס ההגשה.
לקישוט: חצאי פלחי תפוז חצויים
קוקטייל על בסיס ברנדי – 2 כוסות:
מרכיבים:
80 גר' שמנת מתוקה
30 גר' שוקולד חלב 'אגו'
40 מ"ל ברנדי
20 מ"ל ליקר קואנטרו (Cointreau)
10 גר' ליקר קפה
קוביות קרח
אופן הכנה:
לחמם את השמנת במיקרו 40-60 שניות, לשפוך את השמנת החמה על שוקולד החלב, להמתין מספר דקות ולערבב עד להמסה מלאה של השוקולד. להעביר את התערובת לבלנדר, להוסיף את הליקרים וקוביות הקרח ולהפעיל את הבלנדר בעוצמה חזקה כ-30 שניות. למזוג לכוס הגשה.
לקישוט: לפני המזיגה לכוס, לטבול את קצה הכוס בסירופ שוקולד/סילאן ולאחר מכן, לטבול במהירות בעוגיות גרוסות. לבסוף למזוג את המשקה לכוס.