באדיבות: מישל בן שטרית שף מלון ישרוטל המלך שלמה
באדיבות: מישל בן שטרית שף מלון ישרוטל המלך שלמה
חומרים להכנת הסופגניות:
קמח – 500 גרם
מלח – 5 גרם
שמרים – 20 גרם
חמאה – 75 גרם
קליפת לימון, וניל
ביצים – 3 יח'
מים – 150 מ"ל
סוכר 50 גרם
הכנה הסופגניות:
* לערבב את כל החומרים.
* להשאיר בקערה – עד לתפיחה.
* לאחר התפיחה לחלק לכדורים (50 גרם), ולהניח לבצק לתפוח שוב.
* לטגן בשמן עמוק בחום של 150 מעלות.
חומרים לציפוי:
שוקולד נוטלה
ממרח שוקולד לבן
מחית נוגט
מחית פיסטוק
מחית חלבה
אבקת מוטודקסטרים
הכנת הציפוי:
* כדי להפוך את המחיות לאבקה לצורך ציפוי הסופגניות, יש להשתמש באבקת מוטודקסטרים ביחס 1*1 ולערבב במיקסר עד לקבלת אבקה.
* יש לצפות את הסופגניות בשוקולד נוזלי או סירופ ולטבול באבקה.
* ישנה אפשרות לא לעשות שימוש באבקת המוטודקסטרים, ולצפות את הסופגניות עם המחיות כפי שהן.