רשת גרג קפה מנדבת מתכון – פיש אנד פוטטו קריספי ועשיר בטעמים.
רשת גרג קפה מנדבת מתכון – פיש אנד פוטטו קריספי ועשיר בטעמים.
חומרים – מתכון ל 4 סועדים:
- קילו של פילה דג לבן נקי מעור ועצמות פרוס לרצועות בעובי של 1 ס"מ
- שקית אבקת טמפורה (ניתן להשיג בכל סופרמרקט )
- 1 קילו תפו"א (קליפה אדומה )
- צרור פטרוזליה
- 2 שיני שום פרוסות
- 4\1 כוס שמן זית
- 2\1 ליטר שמן קנולה לטיגון הדג
אופן הכנה:
- מבשלים את תפו"א במים עד לריכוך מלא ומקררים, חותכים לסירות מתבלים בשמן זית פטרוזליה ושום ומעבירים לתבנית אפייה, מכניסים לתנור במצב גריל ל-15 דקות בערך.
- בסיר גבוה מחממים על אש נמוכה את השמן לדג.
- מכינים את בלילת הטמפורה לפי ההוראות ההכנה בגב האריזה.
- מעבירים את רצועות הדג לבלילת הציפוי ומשם אחד אחד לתוך השמן החם.
- ממליחים וסופגים שאריות שמן ומגישים לצד תפו"א ורטבים אהובים (קטשופ ,מיונז ,וכו')