מתכון לחג שבועות באדיבות שטראוס: מתכון עוגת גבינה ללא אפייה עם תותים ופירות יער
מתכון לחג שבועות: מתכון עוגת גבינה ללא אפייה עם תותים ופירות יער
חומרים:
* תבנית עגולה 26 ס"מ
* 150 גרם בישקוטים
* 800 גרם פירות יער קפואים
* 1 כוס חלב
* 4 כפות סוכר
* 1 גביע שמנת חמוצה יטבתה
* 1 מיכל שמנת מתוקה יטבתה
* 1 גבינת סקי עם תותים (500 גרם)
* 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
* תות שדה טרי לקישוט (20-25 תותים – 1 אריזה)
אופן ההכנה:
* מרפדים את התבנית בבישקוטים ומעל מניחים את הפירות הקפואים.
* בקערה מניחים שמנת חמוצה, חלב וגבינה ומקציפים היטב כ-2 דקות. מוסיפים את הפודינג ומקציפים יחדיו עוד כ-3 דקות.
* בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה.
* מוזגים על הבישקוטים ומקררים ללילה.
* פורסים את התותים לפרוסות דקות ומניחים מעל העוגה.
טיפ:
ניתן להכין את העוגה גם כקינוח אישי בכוסות מרטיני.
המתכון באדיבות שטראוס.