שבלול סלמון בלימון של השף משה קצ'וקי ל'הדר סיטי טאואר' ר"ג
שבלול סלמון בלימון של השף משה קצ'וקי ל'הדר סיטי טאואר' ר"ג
חומרים ל – 4 סועדים
800 גרם פטה סלמון נקי
4 כפות שמן זית
1 כף שמן שומשום
1 כפית שטוחה משחת ווסאבי
1 כפית סוכר
1 כפית אבקת סוכר
קורט פלפל לבן
6 כפות מיונז
2 כפות רוטב טריאקי
מיץ מ'ליים' טרי
אופן הכנה:
חותכים את הדג ל 4 רצועות לאורכו מתבלים בשמן זית ושמן שומשום 1/2 כפית משחת ווסאבי,
1 כף סוכר קורט פלפל לבן. מגלגלים את רצועות הסלמון המתובלות לצורת שבלול וצולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 למשך כ 10 דקות.
לרוטב מיונז:
מערבבים את המיונז , אבקת הסוכר וחצי כפית משחת הוואסבי עד לקבלת מרקם הומוגני.
הגשה:
יוצקים את הרוטב בתחתית הצלחת, מניחים מעל את השבלול סלמון , מעליו מסדרים חופן סלט שורשים. מקשטים בנגיעות רוטב טריאקי.