מתכון לשבועות: פירות יער עם שוקולד לבן חם
מהספר מתכונים מבשלים לשניים/ אלינוער רבין הוצאת קוראים
מתכון לשבועות: פירות יער עם שוקולד לבן חם
באדיבות הספר מתכונים מבשלים לשניים/ אלינוער רבין הוצאת קוראים
החומרים ל-2 מנות:
75 גרם שוקולד לבן
1/3 כוס (80 מ"ל) שמנת מתוקה לבישול
75 גרם אוכמניות שהוקפאו 10 דקות לפני ההגשה
75 גרם פטל שהוקפא 10 דקות לפני ההגשה
ההכנה:
* ממיסים את השוקולד הלבן עם השמנת המתוקה על אש נמוכה. אפשר במיקרוגל.
* מפזרים את הפירות הקרים על צלחת הגשה, יוצקים מעל את תערובת השוקולד. מגישים מיד.