באדיבות השף מיקי סויסה למסעדת לונה אשקלון
באדיבות השף מיקי סויסה למסעדת לונה אשקלון
חומרים:
400 אנטריקוט מיושן
200 גרם בשר טחון
50 גרם שומן כבש
1 בצל סגול קצוץ
4 י"ח פטריות פורטובלו צלויות וחתוכות לרצועות
חופן פטרוזיליה קצוצה
רבע כוס שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
לקישוט:
1 טורטייה
אופן הכנה
* תחילה פורסים את אנטריקוט למניפה דקה עוטפים בניילון הפרדה ומשטחים בעזרת פטיש שניצל .
* בקערה מערבבים יחד את הבשר טחון שומן הכבש,הפטרוזיליה הקצוצה והבצל הסגול , מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס .
* על גבי מניפת האנטריקוט משטחים את הבשר ובמרכזו מניחים רצועות של פורטובלו ומגלגלים בעזרת ניילון ניצמד לרול .
* סוגרים ומכניסים למקפיא למשך שעה לפחות .
* מוציאים מהמקפיא ופורסים למדליונים .
* מחממים מחבת עם מעט שמן זית וצורבים את המדליונים מכל הצדדים .
* את הטורטייה פורסים לרצועות מגלגלים מסביב לפורמה ואופים כדקה .
להגשה: מניחים מדליון אחד על גבי חישוק טורטייה ומגישים כטאפס פתיחה .