מתכון לראש השנה: קינוח קרמל עם קראנץ' אגוזים.
באדיבות: אלפרו.
מתכון לראש השנה: קינוח קרמל עם קראנץ' אגוזים.
באדיבות: אלפרו.
החומרים הדרושים להכנת 4 מנות:
70 גרם אגוזים (מכל סוג שאוהבים)
4 כפות דבש
1 כפית של גרידת קליפת תפוז
50 גרם צימוקים
רביעיית מעדני סויה אלפרו בטעם קרמל (4X 125 גר')
קורט מלח
אופן ההכנה:
* מחממים מראש את התנור ל- 180 ° C.
* קוצצים את האגוזים במטחנה או בסכין.
* מערבבים את האגוזים הקצוצים עם הדבש, קליפת התפוז המגוררת, קורט המלח והצימוקים.
* מניחים את תערובת האגוזים והדבש על נייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 10 דקות ומערבבים בכפית מדי פעם.
* מוציאים את תערובת האגוזים מהתנור וומניחים אותה להתקרר ולאחר מכן מפוררים אותה לשברים גסים עד שמתקבלת תערובת קראנץ' אגוזים.
* יוצקים לכוסות הגשה שכבות של מעדן סויה אלפרו בטעם קרמל ומעליו קראנץ' אגוזים. מסיימים בשכבת קראנץ' אגוזים.
* מכסים את הכוסות עם הקינוח בניילון נצמד ומכניסים למקרר
* מגישים קר.
* מומלץ לאתר את המנה במעט גרידת תפוז
המלצה: מי שמעדיף קינוח שוקולדי יכול להשתמש במעדני אלפרו בטעם שוקולד במקום בקרמל.