מתכון לראש השנה: 'פולנטה קרנבל' – פולנטה לוביה בצלי שאלוט ועגבניות צלויות.
מאת: 'לארא' מסעדת ביסטרו ירושלמית – שף ליאור חפצדי.
מתכון לראש השנה: 'פולנטה קרנבל' – פולנטה לוביה בצלי שאלוט ועגבניות צלויות.
מאת: 'לארא' מסעדת ביסטרו ירושלמית – שף ליאור חפצדי.
חומרים:
1 כוס קמח תירס דק
1 חלב קוקוס(קופסא)
10 רצועות לוביה
10 עגבניות שרי צלויות
5 בצלי שאלוט מבושלים
חופן פטרוזיליה
מלח פלפל לבן
אופן ההכנה:
* מחממים את חלב הקוקוס במחבת עמוקה
* מוסיפים בהדרגה את הקמח תירס לחלב הקוקוס עד שהקמח נמס והעיסה נוזלית מוסיפים את הבצלים, הלוביה והעגבניות
* מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם!!