שניים מסמלי החג, רימונים ותפוחים (טריים ומיובשים), מצטרפים לסלט עלים, מעשירים את הטעם ומשדרגים את המראה.
באדיבות רות אוליבר לאתר בישולים של אסם
שניים מסמלי החג, רימונים ותפוחים (טריים ומיובשים), מצטרפים לסלט עלים, מעשירים את הטעם ומשדרגים את המראה.
באדיבות רות אוליבר לאתר בישולים של אסם
חומרים ל-6-4 מנות:
1 חבילה עלי חסה רומית קרועים לפיסות
1 חבילה (200 גרם) תערובת עלי בייבי
2 תפוחי עץ מזן גרני סמיט חתוכים לקוביות גסות
1/2 כוס תפוחים מיובשים קצוצים
גרגרים מ-1/2 רימון
3 גבעולי בצל ירוק (החלק הלבן בלבד) חתוכים דק
1 כוס רוטב חרדל ודבש לייט אסם
100 גרם אגוזי קשיו חצויים וקלויים
אופן ההכנה:
שמים בקערה גדולה את כל החומרים מלבד הרוטב והאגוזים
לפני ההגשה מוסיפים רוטב ומערבבים. מפזרים מעל אגוזי קשיו ומגישים.