באדיבות מסעדת אתניקה
באדיבות מסעדת אתניקה
מצרכים:
60 גרם פילה בקר
פלפל אדום אחד – פרוס דק
בצל סגול אחד- פרוס דק
חופן עלי ארוגולה
פיתה אחת
חופן תפרוחות פטרוזיליה
גרידה מלימון אחד
אופן ההכנה:
* את הפיתה מברישים בשמן זית וקולים בתנור.
* את פילה הבקר מקפיאים ופורסים בצורה הדקה ביותר עד כמה שניתן.
* מכינים סלט מעלי הארוגולה, רצועות הפלפל והבצל הסגול, גרידות הלימון ותפרוחות הפטרוזיליה.
* מתבלים את הסלט במיץ מחצי לימון קורט מלח קורט פלפל שחור טחון וזרזיף שמן זית כתית מעולה.
* את הפילה מתבלים בקורט מלח גס קורט פלפל שחור גרוס כף חומץ בלסמי וזרזיף שמן זית.
* מניחים את הסלט על הפיתה הקלויה ועליו מניחים קרעים גסים של הקרפצ'ו