באדיבות צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון "שרתון" תל אביב
באדיבות צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון "שרתון" תל אביב
חומרים:
כתף כבש פרוסה לפרוסות של בעובי של 4 סמ'
2 כפות קמח
1/2 בקבוק יין אדום יבש
1 גזר
1 בצל
1 כרישה
1 ראש סלרי
4 שיני שום
2 כפות רסק עגבניות
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
* מתחילים בסיר בעל תחתית עבה עם מעט שמן
* מקמחים את פרוסות כבש ומטגנים עד לצבע זהוב מוציאים ומניחים בתבנית פירקס לאותה מחבת מוסיפים בצל גזר שום וכרישה ומטגנים כ- 10 דקות מוסיפים רסק עגבניות ומטגנים כ עוד 5 דקות ולבסוף יין אדום , כאשר היין מצטמצם לחצי מוסיפים מים , כאשר כל הנוזלים רותחים משלימים טעם .
* את הנוזל שהכנו עם הירקות שורש אנו יוצקים על הבשר ומכסים בנייר פרגמנט ונייר כסף, מכניסים לתנור בטמפ' של 180 למשך כשעתיים או עד שהבשר רך.