באדיבות היועץ הקולינארי גיא פרץ מ"הרודיון" – גן אירועים קולינארי בראשון לציון.
באדיבות היועץ הקולינארי גיא פרץ מ"הרודיון" – גן אירועים קולינארי בראשון לציון.
חומרים (4 מנות) :
800 גר' כבד אווז טרי
כוס מיץ רימונים טבעי
כוס יין אדום
כף סוכר חום
2 כוכבי אניס
2 מקלות קינמון
ענף טימין
פלחי בטטה צלויים לקישוט
אופן ההכנה:
* פורסים את כבד האווז לפרוסות בעובי אחד ס"מ
* צולים על גריל פחמים לוהט כ 2 דקות מכל צד ,יש להיזהר מהתלקחות
* ממסים את הסוכר במחבת ,מוסיפים את היין ,מיץ הרימונים ויתר החומרים
* מבשלים יחד כ-עשר דקות עד לריכוז הטעמים והתחברות הרוטב
* מניחים פלחי בטטה כמצע ומניחים מעל פרוסות כבד אווז
* יוצקים ממעל רוטב ומגישים חם.