מתכון לפסטרמה באדיבות השף יקי בביץ' ל-Being-Well-VIM
מתכון לפסטרמה באדיבות השף יקי בביץ' ל-Being-Well-VIM
פסטרמה
1 קילו חזה הודו
למרינדה:
4 כפות דבש
1.5 כפות שמן זית
1.5 כפות סויה
מלח
פלפל שחור לפי טעם
שאטה גרוס
נוזל כבישה:
2 ליטר מים
1.5 כפות מלח גס
21 כף סוכר חום
21 כפית שאטה
אופן הכנה:
* לערבב את כל החומרים. להשרות את הבשר ל-24 שעות בנוזל כבישה, להוציא ולייבש בנייר.
* להשרות במרינדה למשך שעה, לאפות בתנור חצי שעה על רשת מעל תבנית 180 מעלות. לקרר ולפרוס.