מתכון לפסח: מרק חלב קוקוס וסורבה פסיפלורה
באדיבות צ'רלי פדידה – שף מלון "שרתון" תל אביב ומסעדת Olive Leaf.
מתכון לפסח: מרק חלב קוקוס וסורבה פסיפלורה
באדיבות צ'רלי פדידה – שף מלון "שרתון" תל אביב ומסעדת Olive Leaf.
חומרים (4 מנות):
2 פחיות חלב קוקוס (850 מ"ל)
2/3 כפית זנגוויל טרי קצוץ
1 כוכב אניס
קורט קינמון
1 כפית דבש
אופן ההכנה:
* מרתיחים בסיר את כל החומרים.
* מצננים ומעבירים לצלחת ההגשה.
* מוסיפים כדור סורבה פסיפלורה מעל
* טיפ: ניתן להחליף את סורבה הפסיפלורה עם כל סורבה אחר: פירות יער, אוכמניות או מרולה (פרי אפריקאי).