ז'אק דיין, שף מסעדת גבריאלה החלבית למהדרין מגיש מתכון לסלט עלי אנדיב עם תותים, אפרסקים, עגבניות שרי, אגוזי לוז, עלי בייבי ואפילו חצי אגס
ז'אק דיין, שף מסעדת גבריאלה החלבית למהדרין מגיש מתכון לסלט עלי אנדיב עם תותים, אפרסקים, עגבניות שרי, אגוזי לוז, עלי בייבי ואפילו חצי אגס
מצרכים:
עלי בייבי
2 תותים (חתוכים לרבעים)
חצי אגס (חתוך לפרוסות)
חצי אפרסק (חתוך לפרוסות)
20 גרם אגוזי לוז
5 עגבניות שרי (חתוכות לחצאים)
10 עלי אנדיב
רוטב לסלט:
לערבב בקערה או במג'ימיקס:
2 כפות שמן זית
כף מיץ תפוזים
כפית לימון
2 כפיות דבש
כפית טימין קצוץ
כפית שום כתוש
כפית חרדל דיז'ון
כפית חרדל חלק
קורט מלח
קורט פלפל
אופן ההכנה:
* מסדרים את עלי האנדיב בצורת פרח מסביב לצלחת
* מערבבים בקערה את כל הירקות והפירות ומוסיפים את הרוטב
* מסדרים את כל התערובת במרכז הקערה ולפזר מסביב אגוזי לוז