חברת "מן", יצרנית הופלים והעוגיות, מגישה מתכון מפנק למוס קרמל מתוק-מלוח, מוס שמנת גבינה בשילוב עוגיות קרמל ועם טוויסט מלוח, בחרו בכוסות שקופות ונאות בכדי לראות את היופי.
חברת "מן", יצרנית הופלים והעוגיות, מגישה מתכון מפנק למוס קרמל מתוק-מלוח, מוס שמנת גבינה בשילוב עוגיות קרמל ועם טוויסט מלוח, בחרו בכוסות שקופות ונאות בכדי לראות את היופי.
מצרכים (לכ- 10 כוסות בינוניות):
2 חבילות שמנת מתוקה
1/2 גביע גבינת שמנת 30% שומן
1 חבילה אינסטנט פודינג ווניל
1/2 חבילת עוגיות מובחרות בטעם קרמל "מן" (300 גר' בחבילה)
50 גרם חמאה מומסת
1/2 כפית מלח גס
1/2 כוס סירופ מייפל איכותי
אופן ההכנה:
* במעבד מזון מפוררים את עוגיות הקרמל עד לקבלת פירורים קטנים ואחידים.
* מחצית מכמות הפירורים מניחים בצד, ומחצית מפזרים על תבנית אפיה מרופדת. שופכים מעל את החמאה המומסת ואת המלח הגס ומערבבים היטב. אופים למשך כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ומצננים.
* מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה והאינסטנט פודינג עד לקבלת מרקם יציב.
* להרכבת המנה: בכל כוס מניחים מעט פירורים מלוחים ומזלפים מעט סירופ מייפל ומעל ממלאים ממוס השמנת והגבינה.
* לסיום, מפזרים פירורים ומגישים לאחר שהקינוח התייצב לפחות שעתיים במקרר.
המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו