מתכון ללבבות מרנג עם קציפת קוקוס ותותים
באדיבות רשת מסעדות פאפאגאיו
מתכון ללבבות מרנג עם קציפת קוקוס ותותים
באדיבות רשת מסעדות פאפאגאיו
פבלובות:
המצרכים:
1/2 ליטר חלבון
1 ק"ג סוכר
אופן ההכנה:
לערבב היטב ולהעביר לקערה חסינת חום מעל סיר עם מים רותחים עד להמסת הסוכר. יש לערבב מדי פעם.
לאחר קבלת תערובת אחידה יש להקציף במיקסר.
להעביר לשק זילוף ולזלף פבלובות על מגש. להכניס לתנור למשך כשעתיים וחצי על טמפרטורה של 50 מעלות.
מרק תותים:
המצרכים:
700 גר' תותים קפואים
100 גר' סירופ סוכר
אופן ההכנה:
לבשל בסיר למשך כ 5 דקות
לצנן מעט ולטחון בבלנדר לקבלת מרקם אחיד
לסנן ולקרר
קציפת קוקוס:
המצרכים:
1 פחית חלב קוקוס
200 גר' שמנת ריץ'
להקציף במיקסר לקצף יציב ולהעביר לשק זילוף עם צנטר משונן
הגשה:
בצלחת עמוקה יוצקים מעט מרק תותים
מניחים במרכז את הפבלובה ומזלפים את קציפת הקוקוס
מעל מפזרים פרוסות תותים טריים