לקראת החופש הגדול, בו הילדים נמצאים שעות רבות בבית, סדר היום משתנה ואיתו הרגלי האכילה שלהם. המותג ברילה מציע מתכון קל להכנה, טעים וניתן להכין איתו עם הילדים: מאק אנד ציז.
לקראת החופש הגדול, בו הילדים נמצאים שעות רבות בבית, סדר היום משתנה ואיתו הרגלי האכילה שלהם. המותג ברילה מציע מתכון קל להכנה, טעים וניתן להכין איתו עם הילדים: מאק אנד ציז.
להכנת הפסטה:
1 חבילת פנה / פנה חיטה מלאה ברילה
6 פטריות שמפיניון מגוררות גס
1 בצל קצוץ דק
200 גרם גבינת צ'דר מגוררת
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
20 גר' חמאה
לבשמל:
2 כפות חמאה
2 כוסות חלב
3 כפות קמח
כפית מלח
קורט אגוז מוסקט
אופן הכנה:
- מבשלים את הפסטה ומסננים
- במחבת או קלחת ממסים חמאה ומוסיפים קמח ומלח, תוך כדי בחישה מוסיפים חלב
- מוסיפים את קערת הפסטה המבושלת.
- במחבת אחרת מטגנים בחמאה את הבצל , הפטריות והמלח כ-4 דקות ומוסיפים לקערת הפסטה, מוסיפים צ'דר מגוררת ומערבבים.
- משמנים תבנית אפייה בחום של 180 מעלות כ-25 דקות