רשת קפה גרג מנדבת מתכון לפריטטה – חביתה ספרדית
מרכיבים:
3 ביצים
תפוח אדמה בינוני מבושל
3 פיטריות שמפניון חתוכות דק
0.5 פלפל אדום חתוך לקוביות
חופן אפונה
חצי חופן בצל קצוץ
מעט פטרוזיליה קצוצה
מלח פלפל
אופן הכנה:
טורפים את הביצים בקערה ובעזרת פומפיה מגרדים את תפוח האדמה
את שאר המרכיבים מכניסים פנימה מלח ופלפל לפי הטעם מערבבים היטב ומעבירים לכלי אפייה בתנור כשהוא משוך בשמן למשך כ 15 שעה בחום של 210 מעלות עד שמשחים
טיפ ניתן להוסיף כף גדושה של שמנת חמוצה לתערובת על מנת לעדן את המנה