מותג האפייה maimon's, המספק לצרכן פתרון כולל לאפייה מגיש לט"ו באב- חג האהבה, מתכון להכנת סופלה שוקולד עשיר
מותג האפייה maimon's, המספק לצרכן פתרון כולל לאפייה מגיש לט"ו באב- חג האהבה, מתכון להכנת סופלה שוקולד עשיר
חומרים:
800 גרם חמאה
680 גרם מטבעות שוקולד מריר בלגיmaimon's
12 ביצים
12 חלמונים
½ 1 כוסות (210 גרם) אבקת סוכר maimon's
1 כוס (140) גרם קמח לבן רב תכליתי maimon's
½ כוס (60 גרם) אבקת קקאו טהור עשיר maimon's
כלים: תבנית שקעים או קוקוטים
אופן ההכנה:
* מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים במעט חמאה את תבניות השקעים ומפזרים סוכר שידבק לחמאה. ממיסים את השוקולד והחמאה.
* מקציפים יחדיו את הביצים השלמות והחלמונים עם אבקת הסוכר עד שהבלילה תכפיל את נפחה.
* מנמיכים את מהירות המיקסר ושופכים את תערובת השוקולד באיטיות לבלילת הביצים.
* מנפים את הקמח והקקאו ביחד לתוך קערה, ולאט לאט מוסיפים לתערובת עד שנוצרת בלילה אחידה וחלקה.
* מעבירים את התערובת לכלי נח למזיגה.
* ממלאים כל שקע ל-3/4 גובה. אופים כ- 7-8 דקות. מגישים עם גלידה או רוטב וניל.
ניתן לשמור בקירור ולחמם בתנור או במיקרוגל לפני ההגשה.