מתכון חגיגי לשבועות: עוגת גבינה שוויצרית.
באדיבות קונדיטוריות בן עמי.
מתכון חגיגי לשבועות: עוגת גבינה שוויצרית.
(2 בסיסים של עוגת טורט)
גנאש שוקולד
200 מ"ל שמנת
240 גר' שוקולד
להרתיח שמנת, להוריד מהאש, להוסיף שוקולד, לערבב עד שחלק ולהניח להתקרר
קרם שוקולד לבן
400 מ"ל שמנת מתוקה
260 גר' שוקולד לבן
להרתיח שמנת, להוריד מהאש, להוסיף שוקולד לבן, לערבב עד שנמס וחלק ולקרר לפחות לילה במקרר.
מילוי גבינה
300 מ"ל שמנת מתוקה להקציף עם 75 גר' סוכר
לערבב עם:
300 גר' גבינה 9%
20 גר' אינסטנט פודינג וניל
1 כף ברנדי
הרכבה:
* להניח בסיס עוגה בתחתית של תבנית אפיה מתפרקת בקוטר 26 למרוח עליו 50 גר' מגנאש השוקולד. מחצית ממילוי הגבינה לשטח על הבסיס
* להניח בסיס שני למרוח עליו כ-50 גר' מגנאש השוקולד.
* להקציף ¾ מהקרם הלבן עד שמוקצף היטב, לערבב את הקרם הלבן ומלית הגבינה שנשארה ולשטח על הבסיס השני.
* להקפיא את העוגה
גימור העוגה (למחרת)
* להקציף את יתרת המוס הלבן.
* לזלף קווים מעל העוגה עם רווחים
* להמיס את הגנאש, לזלף ברווחים בין המוס הלבן
המתכון באדיבות קונדיטוריות בן עמי.