מאת: ליאורה אקוקה (גולדברג) – תזונה בריאה ומאוזנת.
החומרים:
כרישה – 2 גבעולים חתוכים לרצועות
2 גזרים – רצועות
1 בצל – חתוך ל4 רבעים
שורש פטרזיליה או לפת
4-6 פיטריות שיטקי יבשות שהושרו במים – לחתוך לרצועות דקות
3-4 ס"מ רצועת אצת ים קומבו
ומיסו רצוי לבן (יש לו טעם מאוד עדין – 1 כף מיסו על כל כוס מים)
אופן ההכנה:
* בסיר להכניס כ 4-5 כוסות מים עם כל הירקות שורשיים ולבשל כ 30 דקות
* לסנן את הציר לתוך סיר הבישול ולשים את הירקות בצד
* להוסיף לסיר מיסו שהומס בחצי כוס מים חמים , את הקומבו , את הפיטריות והגזר
* לבשל עוד כ5 דקות על אש חלשה ולערבב היטב
* להגיש עם קישוטי בצל ירוק
טיפ: את שאר הירקות אפשר לאכול מעל דגנים או להוסיף.