מתכון להכנת מרק בצל כפרי באדיבות בני קריספין שף לקנור
מתכון להכנת מרק בצל כפרי באדיבות בני קריספין שף לקנור
חומרים ל3-4 מנות
6-7 כפות מרק בצל קנור רכיבים טבעיים בלבד
1 ליטר מים (5 כוסות)
1/4 כוס ורמוט לבן או יין לבן
2 בצלים בינוניים פרוסים לטבעות דקות
קורט מלח
קורט פלפל לבן טחון
4 כפות שמן סויה
1/2 כפית סוכר
עירית קצוצה לקישוט
הכנה:
* מחממים את השמן במחבת ומטגנים את טבעות הבצל עד השחמה. מניחים בצד ומצננים.
* מחממים בסיר את המים. מוסיפים את מרק בצל קנור רכיבים טבעיים בלבד ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות נוספות.
* מוסיפים לסיר את הבצל המטוגן ומבשלים 5 דקות. מוסיפים את היין או הורמוט, מתבלים לפי הטעם ומכבים את האש.
* מקשטים בעירית.