באדיבות : מאיר רוזנברג – שף מלון רימונים גלי כנרת
מתכון ל 10 סועדים
חומרים
1 ק"ג פלפל אדום
1ק"ג פלפל ירוק
1 ק"ג פלפל צהוב
1 כוס קמח
4 ביצים
10 גרם אבקת אפיה
1 כף טרגון קצוץ
כפית שום קצוץ
1 כף אבקת מרק עוף
מלח, פלפל שחור גרוס
שמן לטגון
כוס שמן זית½
אופן הכנה
* מתבלים את הפלפלים בשמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס.
* קולים את הפלפלים בגריל.
* מקלפים את הפלפלים וחותכים אותם לרצועות.
* מערבבים את כל החומרים יחד ומטגנים עד לקבלת צבע חום זהוב