המותג ברילה, מציע מתכון מיוחד ולא שגרתי ללביבות עם אפונה וגבינה לכבוד חג החנוכה הקרב.
מצרכים
½ חבילת ספגטי ברילה
3 ביצים
100 גרם אפונה
50 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן זית
רוטב ארביאטה ברילה
אופן ההכנה
- מבשלים ספגטי ברילה במים רותחים ל-11 דקות. מסננים.
- שוברים לקערה ביצים. מוסיפים אפונה, פרמז'ן ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב. מוסיפים לקערה את הספגטי המבושל ומערבבים.
- יוצקים למחבת עמוקה שמן זית ומחממים. בעזרת מזלג וכף עץ רחבה, יוצרים צורה כדורית מהספגטי בתנועה סיבובית. מניחים את כדורי הספגטי בעדינות בשמן הרותח ומטגנים עד להשחמה של הצד התחתון.
- הופכים את הלביבה ומטגנים עד להשחמה את הצד השני. מוציאים לנייר סופג ומגישים לצד רוטב ארביאטה של ברילה.
חנוכה שמח!!