מתכון להכנת לביבות מסורתיות עם פסטו. באדיבות: פרסקו הרגע נקטף
מתכון להכנת לביבות מסורתיות עם פסטו. באדיבות: פרסקו הרגע נקטף
מצרכים ל-4 מנות
זמן הכנה: 30 דק’
חצי קילו תפו”א
2 כפות קמח
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
4 כפות פסטו קלאסי פרסקו
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
* מגרדים את תפו”א על גבי פומפייה.
* מערבבים את התפו”א עם שאר החומרים למעט השמן.
* מחממים שמן בגובה של כחצי ס”מ, יוצרים לביבה ומטגנים משני צידה. רצוי לשים את הלביבות לאחר הטיגון על נייר סופג על מנת לספוג את השמן.
* למי שלא רוצה לטגן אפשר גם בתנור בחום של 180 מעלות ל- 20-30 דק’.