באדיבות: פרסקו הרגע נקטף
באדיבות: פרסקו הרגע נקטף
4 מנות
זמן הכנה: 30 דק’
מצרכים:
250 גרם גבינת עיזים.
3 כפות טפאנד זיתים שחורים “פרסקו”
3 כפות ממרח עגבניות מיובשות “פרסקו”
כוס קמח
כוס פירורי לחם
2 ביצים
1 כף קצח
מלח
פלפל שחור
שמן קנולה לטיגון.
אופן ההכנה:
* חותכים את הגבינה לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ כל אחת.
* מצפים כל אחת מהחתיכות לפי הסדר- קמח, ביצה, פירורי לחם בתוספת מל, פלפל שחור וקצח.
* מחממים את השמן במחבת ומטגנים משני צידי הלביבה, מוצאים ומניחים על נייר סופג.
* מסדרים את הלביבות בשורה במרכז צלחת ויוצקים עליהם שובל של ממרח עגבניות מיובשות ושובל נוסף של טפאנד זיתים שחורים.