המתכון באדיבות "פנינית אופה אחרת"
המתכון באדיבות "פנינית אופה אחרת"
המצרכים:
2 חבושים
גרידת לימון
קינמון
חב' גבינה טוב טעם
3 כפות סוכר
1/2 כפית פלפל שחור גרוס או פלפל אנגלי
1/4 כפית מלח
2 ביצים
3 כפות קמח מלא
אופן ההכנה:
* לקלף חבושים לחתוך לרבעים ולטפטף עליהם מעט מיץ לימון למניעת השחרה.
* לבשל במים רותחים כ 20 דקות, ולסנן.
* לגרד כל רבע חבוש בפומפיה עם חורים עבים, לתוך קערה.
* להוסיף לחבושים את הגבינה, ביצים,תבלינים ולערבב.
* להוסיף את הקמח ולערבב. להמתין 5 דקות. אם נראה דליל מידי (כי אולי החבוש נשאר ספוג מים..) אז להוסיף עוד כף קמח.
* לחמם שמן במחבת רחבה, ולטגן לביבות שתיצרו בעזרת כף גדולה היישר למחבת. טיגון משני הצדדים עד השחמה, על אש בינונית-קטנה. להספיג על נייר, ולפזר עוד סוכר על הלביבות לפני ההגשה.