באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף היוקרתית Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף היוקרתית Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
חומרים (6 מנות)
- 800 גרם כבדי עוף נקיים מגידים , עורקים ומרה
- 2 בצלים גדולים קלופים וחתוכים לרצועות
- כוס יין אדום
- 2 כפות סוכר חום
- 12 שיזפים שחורים מגולענים וחתוכים לחצי
- רבע מקל קינמון
- 8 כפות שמן קנולה או תירס
- ½ כפית פלפל גרוס
- מלח גס לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מחממים מחבת כבדה עם שמן לחום גבוהה ומטגנים את הבצל. כאשר הבצל מזהיב מוסיפים את כבדי העוף מוכשרים, מתבלים ומטגנים קלות משני הצדדים להשחמה.
- מפזרים את הסוכר החום , את השזיפים ומקרמלים במחבת.
- מוסיפים את היין האדום ומרחשים את המחבת.
- מצמצמים את היין האדום לחצי ומגישים עם בריוש קלוי.