מתכון לפסח: עוגיות שקדים כשרות לפסח.
מאת הקונדיטור מיקי שמו, מבעלי רשת "שמו קונדיטוריה"
מתכון לפסח: עוגיות שקדים כשרות לפסח.
מאת הקונדיטור מיקי שמו, מבעלי רשת "שמו קונדיטוריה"
חומרים:
גר' שקדים מולבנים פרוסים
גר' סוכר -2 כפות
גר' דבש – 1 כף דבש
1 חלבון
אופן ההכנה:
* מערבבים את כל החומרים בקערה אחת כשראשית מכניסים את השקדים
* המולבנים ואח"כ את הסוכר,הדבש(שחיממנו מעט) ובסוף את החלבון.
* בעזרת כפית טבולה במים יוצרים קבוצות ,קבוצות במרווחים של 2 ס"מ אחת מהשנייה.
* מכניסים לתבנית אפיה ב-150C כ-חצי שעה או עד שהגוון שמתקבל יהיה זהוב.