מתכון חגיגי לחג הפסח: רצועות אנטרקוט בתיבולים פלפלים אדומים
מתכון חגיגי לחג הפסח: רצועות אנטרקוט בתיבולים פלפלים אדומים
מצרכים להכנת מנה זוגית
500 גרם נתח אנטרקוט בקר מיושן
תיבולים פלפלים אדומים של "קסם המדבר"
3 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
ענף טימין טרי
אופן ההכנה
* פורסים את נתח הבשר לרצועות בעובי של כ- 2 ס"מ
* מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס
* מחממים במחבת עם שמן זית 3 כפות תיבולים פלפלים אדומים
* מוסיפים את רצועות הבשר ומקפיצים במשך 3-4 דקות
* מקפידים שרצועות האנטרקוט יכוסו בפלפלים האדומים מכל הצדדים
* מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בענף טימין טרי
פרטים ומתכונים נוספים באתר "קסם המדבר"