חברת כרמית חולקת מתכון מפנק וקל להכנה לימי החורף הקרירים. מתוק חם ומפנק–
משקה שוקו ומרשמלו.
המרכיבים: ל-6-4 מנות.
1 ו1/2 כוסות חלב
1 ו3/4 כוסות שמנת מתוקה 32%
445 גרם שוקולד מריר כרמית
1 כף קקאו
מרשמלו (ניתן לשלב מכל טעמי מרשמלו המוצעים כיום)
משולשי שוקולד אגו לקישוט
אופן ההכנה:
- מרתיחים את החלב ואת השמנת המתוקה. לאחר ההרתחה מכניסים לתערובת את השוקולד והקקאו ומסננים.
- מניחים בתחתית הספל מרשמלו, יוצקים עליו את הנוזל החם ממתינים דקה ומערבבים.
- מקשטים במרשמלו ושברי שוקולד אם רוצים.
בתיאבון!