החורף כבר כאן וזה הזמן לסחלב מפנק, טעים מתוק וחם. המותג אלפרו – משקאות מהצומח מציע מתכון נפלא לסחלב על בסיס משקה שקדים אידיאלי כקינוח פרווה לאנשים הרגישים ללקטוז.
החורף כבר כאן וזה הזמן לסחלב מפנק, טעים מתוק וחם. המותג אלפרו – משקאות מהצומח מציע מתכון נפלא לסחלב על בסיס משקה שקדים אידיאלי כקינוח פרווה לאנשים הרגישים ללקטוז.
מצרכים ל-2 מנות:
כוס וחצי משקה שקדים אלפרו
3 כפות קורנפלור
טיפה מי ורדים
תוספות לבחירה: אגוזי מלך טחונים, שקדים טחונים, בוטנים קצוצים, שבבי קוקוס, שוקולד מריר מגורד, אבקת קינמון
הוראות הכנה:
- מוזגים לסיר קטן את משקה השקדים ומוסיפים את הקורנפלור ומי הוורדים. מבשלים בעדינות על אש נמוכה, ומערבבים היטב כדי שלא ייווצרו גושים.
- ממשיכים לערבב עד שהנוזל שבסיר מסמיך. אם הנוזל סמיך מידי אפשר להוסיף עוד משקה שקדים או מים, עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
מסירים מהאש, יוצקים לכוסות או קעריות הגשה, מוסיפים את התוספות שאוהבים ומגישים.